x

Dejan i Dalila u klinču sa Marijom Kulić razvezali jezik: Evo zašto je Miljana otišla na kiretažu!

U toku noći došlo je do sukoba između Marije Kulić i Dalile i Dejana Dragojevića. Naime, Marija je iznijela mišljenje o odnosu Dalile i Dejana, gdje je istakla da oni nisu jedno za drugo.

- Ona naspram njega izgleda kao tetka, oni ne idu jedno uz drugo! Smiješni su. Ona je otresitija, sposobnija, on izgleda kao kučence! Može da se ljuti koliko god hoće, ali uz nju ide muškarac koji je ili sličan njoj ili je jači od nje - rekla je Marija.

Dalila je burno odreagovala na sve što je Kulićeva izgovorila, pa joj je stavila do znanja da je ništa neće ubijediti da ostavi Dejana, a ni on nije mogao da ostane uzdržan od komentara, što je dodatno stvorilo tenziju u Bijeloj kući.


Uz mene ide muškarac koji je izabrao mene! Šta znači jak muškarac? Je l' treba da se bije?! On je za mene najjači, najbolji i najviše ga volim na svijetu! Možete da se okrenete svi protiv mene, on je moj! - rekla je Dalila.

- Nju boli to što Miljana ne može da pobijedi nikad! Ona je ljubomorna i to boli, ona je otišla na kiretažu da bi se pokazala i da bi pobijedila! - rekao je Dejan.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.