x

Dejan plakao i tvrdio da ga je majka odbacila: Biljana se sada oglasila, evo kako je odgovorila sinu!

Učesnik "Zadruge 3" Dejan Dragojević već dvije godine nema kontakt sa majkom Biljanom Dragojević, a ovakva porodična situacija teško mu pada.

Nedavno je pričavši o odnosu sa majkom plakao pred kamerama kao malo dijete, a nakon ove dirljive scene oglasila se njegova majka.

- Poslala sam Dejanu i Dalili poruku da im poželim sreću pred ulazak u Zadrugu ali mi oni nisu ništa odgovorili. Ne znam zbog čega ne žele da pričaju sa mnom. Čekam da prođe neko vrijeme jer vjerujem da ćemo srediti naše odnose. Doći će moj sin kod mene kada bude želio da razgovaramo - rekla je Biljana.

Podsjećamo, Dejan je prilikom "Pitanja novinara" istakao da majka ne mari za njega, a da sada želi medijsku pažnju zbog njegovog rijaliti učešća.


- Ona je Davidu činila sve, a meni dvije godine na rođendan nije došla. Svi ovdje u "Zadruzi"pričaju kako je majka svetinja, a mene moja dvije godine nije pitala da li imam za hljeb, niti da li imam da platim struju - rekao je Dejan kroz suze.

On je dodao da je bio šokiran što je BIljana zavoljela Aleksandru Subotić, a njegovu ženu Dalilu ne.

- Zaradio sam za auto i stan, ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, treniram, živim normalan život, kao i moja supruga. Ali, uprkos svemu, moja majka nas ne prihvata. A s druge strane, primila je u svoju kuću neko dijete i djevojku koja iza sebe vuče neke repove da ne može da je opere ni Dunav, ni Sava, ni Tisa - ispričao je Dejan.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.