x

prebolio dalilu i aleks

Dejan prvi put otkrio kako se njegova djevojka nosi sa komentarima: Nju ne zanimaju ni Dalila ni Aleksandra!

Bivši zadrugar Dejan Dragojević je u prvi mah krio vezu sa novom djevojkom Jovanom, a onda je odlučio da je pokaže svima i istakne koliko je ponosan na nju. Naime, on je otkrio kako su se upoznali i priznao da mu se najviše sviđa kod nje što je ambiciozna.

- Ako ovo ne bude uspjelo, ja nosim macolu i idem na taj ludi kamen da ga raznesem, niko više neće stati na njega. Ova djevojka je stvarno posebna. Nakon rijalitija imao sam milijardu poruka od djevojaka. Čak sam bio na društvenoj mreži za upoznavanje. Sve je bilo ajmo do grada, ako odemo do grada to će odmah neko da slika. Sa njom je bilo skroz drugačije, nije htjela uopšte da se pojavi - rekao je Dejan, pa dodao:


- Mnogo je lijepa, mlada je, ali nisam ja deda, nije toliko mlađa. Zrela je za svoje godine. To mi se sviđa. Radi, ambiciozna je. Ako sve bude kako treba možemo daleko da doguramo. Nije pratila rijaliti. Zna otprilike šta se dešavalo - istakao je on.


Dejan je otkrio da joj je na početku skrenuo pažnju kakve će komentare dobijati.

- Nju ne zanimaju ni Dalila ni Aleksandra. Na početku veze sam joj objasnio kakve probleme može da ima. Da će sigurno biti provučena kroz medije, kakve komentare će dobijati - priznao je on.


Dejan je dugo čekao na razvod od bivše supruge, a sada je otkrio da je pokrio sve troškove.

- Sa Dalilom se nisam čuo nakon razvoda. Ni sa kim sa te strane se ne čujem. Još uvijek nije došao taj posljednji papir da je brak gotov. Stigli su mi računi suda, pošto sam ja na sebe preuzeo troškove oko razvoda. Nisam mogao da čekam Dalila to da plati. Sada krećem sa privatnim biznisom - ispričao je Dejan Dragojević za "Blic".

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.