x

osamio se

Dejanu nikad teže nakon rasprave s Dalilom: Dragojević ne prestaje da plače!

Dejan Dragojević noćas se osamio u šetnji po imanju u Šimanovcima, vjerovatno zbog svih problema koje već danima u nazad ima sa svojom suprugom, Dalilom Dragojević.

Veliki šef pustio je zadrugarima muziku za buđenje pred večerašnju emisiju, a Dragojević je otišao u ekonomsko dvorište, daleko od svih cimera. On je na glavu stavio kapuljaču, a emotivni stihovi su ga slomili, te je zaplakao.

Podsjetimo, Dejan i Dalila su se raspravljali tokom dana o krizi u njihovom braku:


- Da mene boli uho, znaš kad bih ti prišla ili kad bi meni bilo teško, nikad. Ne želim te ucjene. Napravi svijest, da nismo pupčana vrpca... Znamo se, top odnosi, stani na stranu brak. Je li ti razumiješ da ja kad sjedim sa vama prinuđena sam da se svađam? Nema šale i za..bancije - pričala je ona.

- Uvijek smo se sprdali - dodao je Dejan.


- Uvijek je fokus na drugim ljudima i onda ajde da jedemo, a poslije da spavamo. Nikakve priče van rijalitija - rekla je Dalila.

- Ne želim da izgubimo nas u smisli kako smo živjeli ovdje. Nešto može da pređe u naviku i tako ostane. Mislim da ćeš htjeti skroz drugi tok života. Nisam te uvrijedio, to je ono što mi prođe kroz glavu. Da ideš par dana u Beograd, kod Matora - nastavio je on.

- A ti bi otišao? Ja ne mogu tako! Hoću da odem kod drugarice, ne mora par dana, ali ceo dan. Mogla bih da te zamislim da odeš - govorila je Dragojevićka.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.