x

nastao muk u zadruzi

Dejanu pušteni snimci emotivnog odnosa Dalile i Cara, on prelomio: Ona je sada bivša žena! (Video)

Zadrugari su imali prilike da vide klip na kom se vidi emotivni odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara, koji je ipak uspio da pogodi osjećanja Dejana Dragojevića, Dalilinog supruga.


- Nemam komentar, iskreno da ti kažem. Šta da prokomentarišem, neka kažu drugi pa ću možda da se nadovežem - rekao je Dejan.

- Vidi se da nešto ima između njih. Nisam znao da postoje emocije sa njegove strane, a vidim da Dalila ne može da sakrije emocije i da joj on prija. Sigurno postoji nešto što nam još niste pokazali, tako da je vrlo nezahvalno da kažem sada nešto - dodao je Mensur.


- Da li je moguće da nemaš šta da kažeš nešto, ovo je tvoja žena? - pitao je voditelj.

- Nemam, šta da kažem, to je bivša žena - odgovorio je Dejan.

- Ja sam gledao sve napolju i sve mi je jasno, ovo je samo dio. Što se mene tiče Car i Dalila su u vezi a Dejan je samo formalno tu - rekao je Đedović.


- Šta hoćete vi od mene? Svi gledate u mene sada, šta treba da kažem, ona se smije samo, ništa nije uradila. Ona je rekla da je gušim i evo pustio sam je neka je srećna, sad je podržite! - dobacivao je Dejan.

- Očigledna je njena sreća sa Carem, ključna stvar je da se ona od njega ogradila i to sve govori - opet je ustao Mensur.


- Ja njega i dalje volim, nemoj ti meni da pričaš nešto, ja valjda znam najbolje - ubacila se Dalila.

- Vi ne kapirate ništa, nije poenta to. Poenta je da joj on izjavljuje ljubav a da se ona smije i da prihvata sve! To je poenta! Ne treba meni potvrda ničija! - rekao je Miki.

- On opet traži krivicu u nama svima, što komentarišemo, on kaže da je ovo luft, a to nema veze sa luftom. Sve je očigledno i po ponašanju i po gestikulaciju, vidi se da su se zaljubili i da im prija izolacija. Ono što Mensur kaže je čista glupost - govorila je Miljana.


- Ja sam rekao svoje mišljenje nemoj odmah da vrijeđaš. Ja da sam ovo video sa Milicom, haos bi napravio a zajedno smo samo dva mjeseca. Zato sam rekao da se Dalila ogradila od njega, to je jedino što mi je logično. Kocke su se sklopile, srećna je, čini je srećnom i sve je jasno. Vidi se da je ona nezainteresovana - govorio je Mensur.

- Ovaj klip govori više od hiljadu riječi i da se ništa ne čuje! - rekla je Miljana.

.

..

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.