x

KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO

Denis Bećirović napustio TV debatu zato što nije došao Bakir Izetbegović!

Kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović napustio je "Pressing" na N1 već u prvim minutama, jer je kandidat SDA Bakir Izetbegović odbio sučeljavanje s njim.

Večeras su u studiju trebali biti Bećirović, Izetbegović i kandidat koalicije Država Mirsad Hadžikadić, ali je predsjednik SDA i kandidat te stranke odbio sučeljavanje.

Bećirović je, dakle, studio napustio već nakon prvog pitanja: Zašto je Izetbegović odbio doći večeras?


Hadžikadić: Mislim da ljudi koji ne misle dobro svojim građanima mogu jedino da izgube kada razgovaraju sa ljudima koji znaju puno o stvarima koje su važne za ljude.

Bećirović: Šta ste vi kao producent emisije dobili za obrazloženje zašto moj jedini protukandidat za funkciju za člana Predsjedništva BiH nije tu? Zna se da ankete pokazuju da je ovo utrka između Bakira i mene, iako poštujem Hadžikadića.


Došao sam iz poštovanja večeras, prema vama i publici. On je procijenio da ne treba doći. Dok se on ne pojavi, ja napuštam studio. Čekamo Bakira Izetbegovića! Džaferović je dobio izbore 2018. godine sa razlikom od tri procenta. Hadžikadić je dobio deset procenata. Ja se sada nadam da pet ili šest procenata Hadžikadića neće odlučiti izbore, prenosi N1.

.

..

.

.


Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.