x

Denis Stojnić protiv poljskog teškaša koji je u Zagrebu brutalno nokautirao veliku hrvatsku nadu

Denis Stojnić ugovorio je svoju prvu KSW borbu, objavila je ova poljska promocija na svom Instagramu.

Nakon iznenadnog otkazivanja planirane borbe protiv Ante Delije na zagrebačkoj KSW priredbi, bivši član UFC-a u borilište će ući 21. marta, piše Fightsite. S druge strane kaveza čekat će ga Michal Wlodarek, poljski teškaš koji je u svom prošlom nastupu brutalno nokautirao Srđana Marovića.


Stojnić (13-3) je svoju posljednju borbu odradio još u maju 2016. godine i zagrebačka Arena trebala mu je poslužiti kao mjesto njegovog velikog povratka. Ipak, bivši UFC-ov teškaš borbu protiv Ante Delija otkazao je samo dva dana prije nego se ona trebala održati.


Bh. borca čeka susret s pet godina mlađim Michalom Wlodarekom (8-2). Riječ je o borcu koji je također više od tri godine bio na pauzi, da bi se vratio u decembru prošle godine, kad je na KSW 52 priredbi brutalno nokautirao hrvatskog debitanta Srđana Marovića. Najveće pobjede njegove karijere ostvario je nad bivšim UFC-ovim teškašem Danielom Omielanczukom, te bivšim KSW prvakom Michalom Andryszakom.


KSW 52: Michał Włodarek - Huge KO win

🇵🇱 Ten przerażający gość wraca do klatki na KSW 52. Michał "Komar" Włodarek 🇬🇧 This scary man is coming back at KSW 52 in Gliwice.

Posted by KSW on Sunday, November 17, 2019


.

.


(Faktor.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.