x

Detalji horora u Zoviku: Poginule dvije žene i beba od četiri mjeseca!

Na magistralnom putu M-17 Hadžići - Pazarić danas je obustavljen saobraćaj zbog teške saobraćajne nesreće, u kojoj su učestvovali kamion mješalica i putničko vozilo.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo potvrđeno je da je došlo do nesreće te da je policija na terenu, kao i ekipa Hitne pomoći.

Kako saznajemo, u udesu ima poginulih osoba.

Avazov reporter s terena javlja da je saobraćaj u potpunosti obustavljen zbog uviđaja te da se sva vozila preusmjeravaju alternativnim pravcem kroz mjesto Gradac.

Prema nezvaničnim informacijama sa mjesta događaja, u Peugeotu 307, koji je u potpunosti smrskan, poginule su dvije žene i beba od četiri mjeseca. 


Na mjestu događaja, kako javlja naš reporter, dijelovi vozila su od siline udara rasuti svuda po cesti.

Na terenu je i Mirza Hadžiabdić, portparol MUP-a Kantona Sarajevo, koji je potvrdio da je u nesreći smrtno stradalo više osoba te da će se o tragediji očitovati nakon što dežurni tužilac Tužilaštva KS okonča uviđaj.

Pristigle su i dvije vatrogasne ekipe, koje će rezati lim smrskanog vozila da bi izvukli nastradale.

Počeli su pristizati i članovi porodice nastradalih. Atmosfera je na terenu veoma potresna, članovima porodica ekipe Hitne pomoći ukazuju medicinsku pomoć.

.

.

.

.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.