x

Zena ubijena u pucnjavi

Detalji pucnjave u Sarajevu: Poznato ko je ženska osoba koja je podlegla povredama! (VIDEO)

U jutrošnjoj pucnjavi koja se dogodila u naselju Nedžarići jedna ženska osoba je ubijena, dok je druga ranjena i nalazi se u bolnici. Kako saznajemo, zalutali metak je pogodio uposlenicu KJKP Park koja je u tom trenutku započinjala radni dan u krugu rasadnika koji se nalazi pored ceste.


  


U toku je prikupljanje saznanja, a policija traga za ubicom čiji identitet još nije poznat. Ubijena je ženska osoba inicijala S.T., a ranjena je S.M., nezvanično saznaje Klix.ba.

Prema riječima glasnogovornice KJKP Park Aldijane Hamze, ranjena uposlenica je, na osnovu posljednjih podataka, van životne opasnosti, dok osoba koja je ubijena nema veze s preduzećem.


Sve se desilo jutros poslije 7 sati u ulici Aleja Bosne Srebrene kada je došlo do upotrebe vatrenog oružja. Tada je zalutali metak pogodio nesretnu radnicu ovog preduzeća. U tom trenutku na istom mjestu je bilo još radnika.

"Izbjegnuta je veća katastrofa s obzirom na to da je u tom trenutku oko 15 osoba počinjalo radni dan na istom mjestu", rekla nam je Hamza.


Nakon dojave u pucnjavi na teren su upućene jake policijske snage i Hitna pomoć.


Veliki broj inspektora i policajaca je na terenu, a uviđajem rukovodi dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo uz asistenciju Uprave policije MUP-a KS i vještaka sudske medicine, rekao je glasnogovornik MUP-a Mirza Hadžiabdić.

.

.



Klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.