x

novi detalji

Detalji tragedije kod Trebinja: Dvije osobe poginule, četiri teže povrijeđene!

U saobraćajnoj nesreći u mjestu Tulje u Trebinju rano jutros poginule su dvije osobe, četiri Trebinjke su teže povrijeđene, a jedna osoba lakše, rečeno je Srni u trebinjskoj Policijskoj upravi.

Poginule su osobe čiji su inicijali N.S. i M.K, a teže su povrijeđene A.A, A.G, S.G i T.B. koje su smještene u trebinjsku bolnicu.

Iz Policijske uprave Trebinje ranije je saopćeno da se u trenutku nesreće osoba čiji su inicijali M.K. nalazila na mjestu suvozača i preminula je na licu mjesta, dok je osoba N.S. koja je upravljala automobilom "Renault Twingo", preminula na putu do bolnice.

Drugi učesnik u ovoj saobraćajnoj nesreći je automobil "Opel Vivaro" kojim je upravljao A.P. iz Trebinja. On je prevezen u trebinjsku bolnicu i nije životno ugrožen.

U tom automobilu su se nalazile i četiri Trebinjke koje su teže povrijeđene, rekli su u policiji.

Pripadnici Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Trebinje jutros su izvršili uviđaj na mjestu udesa pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva.

U Policijskoj upravi Trebinje potvrđeno je da su u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Trebinje - Ljubinje, koja je policiji prijavljena u 5.45 sati, poginuli su muškarac iz Banje Luke i žena iz Brčkog.

Izvor: Klix 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.