x

Đetić pred vratima Zadruge: Vraća se u rijaliti, za Minu ima samo jednu riječ - sažaljenje!

Vladimir Tomović kaže da neće ni pogledati bivšu djevojku Minu Vrbaški kad se vrati u „Zadrugu“!

Čim je ovaj kršni Crnogorac izbačen iz rijalitija zbog agresivnog ponašanja, starleta je završila u krevetu njegovog najvećeg protivnika Mensura Ajdarpašića. Ni Tomović, međutim, nije sjedio skrštenih ruku, već se odmah vratio djevojci Isidori, koja ga je čekala „u spoljnom svijetu“ i koja ga podržava da se vrati u rijaliti.


"Prema Mini sam sve vrijeme imao samo jednu emociju: sažaljenje. Isto osjećam i şada, žalim je jer ona i jeste za žaljenje. Iz ove perspektive ne bih ulazio ni u kakav odnos s njom, jer je izigrala moje poverenje. Muvao sam svaku djevojku u „Zadruzi“ i sprdao sam se jer sam bio u mogućnosti! Nisam želio vezu jer imam djevojku Isidoru koja je deset puta bolja od svih iz „Zadruge" zajedno!", tvrdi Tomović, koji je u rijalitiju flertovao i sa Draganom Mitar, Ivanom Krunić, Mionom Jovanović, Tarom Simov, Ivanom Šopić...


Isidora kaže da mu je oprostila sve što je radio u rijalitiju.

"Meni to ne smeta. Sad mogu samo da ga gledaju, moj je! - kaže ova crnka, dok Vladimir nije tako tolerantan kao njegova ljepša polovina: "Ne bih nikada djevojci oprostio takve izlete! Ma, ni ja to ne bih radio u rijalitiju da sam znao da je Isidora toliko dobar čovjek. Ona je održala našu vezu, bez obzira na to kako sam se ponašao u „Zadruzi". On za svoje izbacivanje iz rijalitija ne krivi ni Minu ni Mensura, prema kome je bio nasilan.


"Ne kajem se što sam napustio rijaliti. Svako u životu dobije ono što želi, što bih ja bio izuzetak? Sam sebe diskvalifikovao. Moju su postupci doveli do izlaska iz "Zadruge", a ne njihovi kaže Vladimir, i napominje da i dalje ima prijatelje na luksuznom imanju u Šimanovcima.

"Otkad sam izašao odande, niko me nije razočarao. I dalje su mi lojalni oni za koje sam znao da to jesu. Najbolji prijatelji u kući su mi Stefan Karić, Mlađa Jovanović, Lazar Čolić Zola, Stefan Kandić Kendi, Tara Simov, Ermina Pašović i Marko Janjušević Janjuš.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.