x

Dijete nisi presvukla dva dana: Aleksandru Subotić osudili zbog nemara prema kćerki!

Aleksandra Subotić provela je više od šest mjeseci u "Zadruzi 2" i svoju kćerku za to vrijeme ostavljala drugima na čuvanje. O djevojčici je najprije brigu preuzela majka Davida Dragojevića, Biljana, a kada je po drugi put Subotićeva ušla u rijaliti, o Magdaleni se starala Aleksandrina prijateljica.

Subotićeva je odmah po izlasku preuzela kćerku, a na žurku u Šimanovce je došla s njom kao i sa svojom majkom Ljubom Pantović. Dan nakon toga Aleksandra je Madgdalenu odevla kod svog oca, a djevojčicinog dede Karađorđa Subotića koji je objavio snimak dok njegova unuka jaše konja.

A oštrom oku jedne gledateljke "Zadruge 2" nije promaklo da je mala Magdalena dva dana u istoj haljinici pa je iskritikovala Aleksandru:


- Aleksandra i Ljubo, kada prodajete priče o djetetu, nekada to dijete treba da se presvuče. Sram vas bilo. Znate se šminkati, sređivati, kose stavljati, na večere izlaziti, a dijete u istoj haljinici dva dana. Fuj! Na žurku, pa sutra kod dede na jahanje... Sramite se. Samo na sebe mislite, a mama mu se za njega borila. Divno je biti majka, ali vas dvije ne dao Bog nikome...- napisala je jedna korisnica društvenih mreža.


Međutim, vrlo je moguće da je Magdaleni ovo omiljena haljinica pa je odlučila da je nosi dva dana ili ih, možda, ima dvije.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.