x

emotivna ispovijest

Dino Dizdarević ispričao svoju životnu priču: Moja majka je otišla od kuće kad mi se otac razbolio… (Video)

Tokom emisije “Pretres nedjelje” nakon jezive ispovijesti Viktorije Mitrović svoju potresnu životnu priču ispričao je i Dino Dizdarević.


 Dino Dizdarević ustao je da pruži podršku svojoj cimerki, pa je tom prilikom sa svim zadrugarima i gledaocima podijelio svoju životnu priču:

- Sav sam se naježio, želudac me je zabolio. Taj osjećaj, ne znam, sam sam pretrnuo. Svaka joj čast stvarno. Za mene je ona pobjednica – rekao je Dino, pa je nastavio:


- Životni pobjednik. Ja sam isto imao dosta problema, nisam je ni čuo ni vidio 8 godina. Ona je otišla kad mi se otac razbolio – otkrio je Dino.

- Kad je bilo baš najteže, ona nas je ostavila i otišla. Otišla je sa drugim čovjekom – rekao je Dizdarević pa je otkrio šta mu se dešavalo sa ocem:


- Imao je tumor na mozgu. Živ je. Ona je pokušavala doći do mene, ali sam ja više na strani oca, on mi je sve na svijetu – rekao je Dino.

- Ta kuća u kojoj mi tata živi je bila po hipotekom, uzela nam je banka. Taj čovjek koji je kupio kuću, dao je na korištenje sve dok je moj otac živ – objasnio je Dino.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.