x

Direktor firme u Bužimu ``halalio`` svim dužnicima novac koji duguju!

Direktor privatne firme I-Mibag iz Bužima Izet Pajalić odlučio je svim dužnicima prema njegovoj firmi od 31. decembra 2017. godine oprostiti sva dugovanja. Na vratima poslovnih prostorija na adresi Konjodor bb u Bužimu istaknuto je obavještenje u kojem piše: ``Svi kupci koji su imali dugovanja prema firmi I-Mibag od 31. decembra 2017. godine više nisu dužni``. 

S obzirom na to da je riječ o poslovnom potezu koji nije toliko čest u BiH odlučili smo kontaktirati direktora bužimske firme Izeta Pajalića koji nam je potvrdio da je odlučio ``halaliti`` ljudima novac koji duguju.

 

``Tačno je, to smo danas odradili i ja sam te novce halalio svojim kupcima. Tu je bilo ljudi koji su dugovali dvije ili tri godine, a iskreno traženjem novca taj dug se ne može zatvoriti``, rekao je Pajalić. 

 

On je rekao da je ova godina za njegovu firmu bila uspješna s obzirom na to da se ``fino radilo`` i da je jednostavno odlučio da tih par hiljada KM oprosti. 

 

Inače, I-Mibag je firma registrovana kao društvo sa ograničenom odgovornošću za trgovinu, export-import i prijevoz roba.

(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.