x

Direktor turističke agencije ovim potezom ostavio sve bez teksta: Samohrana majka dva dječaka pitala je za ljetovanje na rate, jer žive od penzije, a evo šta je on rekao!

Plemeniti gest Bojana Stefanovića, direktora jedne beogradske turističke agencije, koji je omogućio besplatno ljetovanje samohranoj majci s dvoje djece iz okoline Kragujevca, izazvao je oduševljenje na društvenim mrežama!

Naime, prije skoro mjesec dana agenciji je stigao upit od samohrane majke Gordane, korisnice dječjeg dodatka, da li može da ljetovanje plaća na više rata, jer, kako navodi, primanja nema, već žive od dječjeg dodatka i penzije. More im je neophodno jer mlađe dijete boluje od astme.

- Ja sam Gordana, samohrana majka dvoje djece od 14 i 8 godina... Prošle zime mlađi dječak je dobio astmu i prijao bi mu boravak na moru... Molila bih vas ako ste u mogućnosti da nam pomognete i izađete u susret da uspijemo da djecu odvedemo na more. Ako bismo nekako mogli na 12 mjesečnih rata, jer živimo od dječjeg dodatka i porodične penzije koja iznosi 9.000 dinara. Nemam čekove. Unaprijed zahvalna majka - napisala je majka Gordana.


Neočekivani odgovor - da im agencija omogućuje besplatan odmor - uzdrmao je društvene mreže i podigao svijest o ljudskosti.

- Svako dijete ima pravo da ide more. Dobićete od naše agencije besplatno ljetovanje, a vidjećemo da li postoji prostor da vam pomognemo i oko nekog troška u Grčkoj. Obradujte djecu i recite im da se pakuju za more - piše u odgovoru direktora agencije.


Da je ljetovanje Gordani s djecom već ugovoreno, potvrdili su Kuriru u ovoj agenciji, a kako saznajemo, na odmor će otići tokom avgusta.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, direktor je dobio sve zaslužene pohvale, a mnogi korisnici su odlučili da slijede primer i sami pomognu ovoj, ali i drugim porodicama koje nisu u mogućnosti da priušte odmor.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.