x

nizali se skandali

Diskvalifikaciji Maje Marinković je prethodilo čak 14 tuča: Maja i Car se tukli svaki drugi dan!

Maja Marinković, u "Zadrugu 5" ušla je 20. novembra 2021. godine, i za nepuna dva mjeseca imala je otprilike 14 brutalnih tuča sa svojim dečkom Filipom Carem, da bi poslije žestokog incidenta 2. januara napustila rijaliti, jer ju je produkcija diskvalifikovala.

Prva tuča desila se devet dana po Majinom ulasku, kada su nakon pomirenja, Filip i ona prvi put raskinuli.

Maja Marinković fizički je nasrnula na Filipa Cara, nakon što ju je ostavio pred svima.

Filip je rekao Maji da raskida sa njom, a onda je ona počela da ga davi.


- Evo nisam ni sa Majom više - rekao je Car.

- Koga bre ti ostavljaš? - ponavljala je Maja.

Druga tuča uslijedila je tri dana kasnije, kada je Maja napravila lom kakav se ne pamti.

Maja se sa Filipom potukla i 3. decembra, kada mu je ispod oka napravila podliv i posjekotine.


Zbog nasrtaja na Filipa, Veliki šef je tada kaznio Maju mjesečnim honorarom.

Istog dana, Maja je ponovo nasrnula na Cara, kada ga je polivala vodom.

Maja je Filipu unakazila lice, ali je to nije spriječilo da ga ponovo maltretira, već sutradan.


Maja i Filip su se tukli i davili dan kasnije.

Maja i Filip su se nekoliko dana primirili, da bi 11. decembra Maja išamarala Cara.

Car je počeo da Maji zamjera stvari i 15. decembra, te je došlo do fizičkog obračuna.


- Daj mi reci, šta ti možeš napraviti, da ja imam pravo da raskinem sa tobom? Napiši mi na papir, šta moram da dočekam od tebe? - pitao je Car.

- Zašto ti mene sad ponižavaš? - urlala je Maja i davila Filipa.

19. decembra uslijedila je nova tuča. Maja Marinković primijetila je da Filip Car odmjerava Dalilu Dragojević tokom emisije, pa je momentalno napravila ljubomornu scenu gdje je krenula na njega.


I sutradan su nastavili sa nasiljem.

Marinkovićeva mu se unosila u facu, a u jednom momentu je moralo i obezbjeđenje da reaguje dan kasnije.

- Nemoj da sam te vidjela više! Mogu da ti branim šta god hoću, okreni se, okreni glavu! - vikala je Maja.

- Nemoj da me grizeš na taj način, jer ću te ja ugristi jače, ugrišću te do kostiju, ja ću te udaviti! Samo probaj - pobijesnio je Car.


Dva dana kasnije, Maja i Filip su se ponovo potukli. Marinkovićeva se tada zaletjela na njega, udarila ga, a potom ju je on oborio na sto i davio.

Filip Car i Maja Marinković se nisu smirivali zbog snimaka koji su pušteni u Bijeloj kući, na koji se jasno vidi da starleta flertuje sa svojim bivšim momcima Milanom Jankovićem Čorbom i Markom Janjušević Janjušem, te je došlo do verbalnog, ali i fizičkog obračuna među njima.

Car je doživio totalno pomračenje, te u par navrata napadao svoju djevojku.


Maja je doživjela vrhunac bijesa i dovela Cara do potpunog ludila. On je odmah odreagovao i krenuo na nju.

- Filip nemoj, udavićeš je! - vikali su zadrugari.

- Gledaj ovako. Sad je dobro pogledaj. Diskvalifikovana ćeš biti za tri i po sata - ponavljao je Car.

- Vidjećemo. Da vidim koga ćeš da diskvalifikuješ - vikala je Maja.


24. 12. došlo je do još žešćeg obračuna između Maje i Cara, kada je on sve njene stvari bacio u jezero.

Maja je i 31. decembra napravila ljubomornu scenu, pa je zahtijevala od Cara da se premjesti, kako ne bi gledao u pravcu Dalile. Ona je sve vreme Caru govorila kako je pravi ludom i da je vidjela da ju je gledao.


Već 1.1. Maja i Car su se žestoko pobili, a dan kasnije mu je pustila krv.

Filip Car i Maja Marinković su nakon mirnog ležanja u krevetu započeli novu svađu i 2.2. gdje je Marinkovićeva po ko zna koji put skočila na svog dečka i uništila mu lice.

Poslije ovog incidenta, Marinkovićeva je diskvalifikovana iz rijalitija, a zbog kršenja ugovara, televizija Pink će je tužiti.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. [email protected]. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: [email protected] ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......