x

Divna Karleuša nije umrla od posljedica raka?! Evo šta se dešavalo samo dan prije kobnog 3. marta! Jelena je majku molila da uradi samo jedno!

Divna Karleuša preminula je 3. marta od posljedica opake bolesti, a novinarka se mjesecima unazad borila, uz svesrdnu podršku svoje kćerke Jelene Karleuše. Njih dvije su se čule samo nekoliko sati prije smrti poznate radijske voditeljke, a vidjele su se u petak uveče, samo tridesetak sati prije kobnog ishoda.

Njih dvije su se vidjele u jednom restoranu gdje su zajedno večerale. Prema riječima izvora, Divna je te večeri priznala kćerki da je iskašljavala krv.

- Iako je tokom januara mjeseca Divna posjetila bolnicu u Istanbulu i tada su joj urađeni svi potrebni pregledi, u njenom organizmu nije bilo ćelija kancera. Međutim, usljed terapije njena pluća počela su da krvare. Čak je i tokom pomenute večere iskašljavala krv. Jelena je to primijetila i rekla joj da odmah sutradan treba da idu u bolnicu, ali budući da je bila spriječena da bude uz nju zbog nastupa, insistirala je da se ona sama javi ljekarima. U nedjelju ujutru je preminula - prenijeli su mediji, po pisanju Skandala. 


- Kako stvari stoje, za Divnu nije bilo spasa i da je poslušala Jelenu i da se obratila dan ranije ljekarima! Nažalost, svi napadi kojima je JK bila izložena od početka ove godine, Divnu su dotukli. Kao da je izgubila volju i želju za životom! Baš je Saša Popović izjavio da se posljednjih dana svog života poprilično namučila i da se praktično odmorila. Kada je saznala strašne vijesti pošto je Jelena sletjela na aerodrom sa nastupa, pjevačica je otišla pravo u bolnicu gdje se pobrinula za majku. Ona ju je obukla i pripremila za posljednji ispraćaj. Čak ju je i našminkala, svi smo se pitali kako je smogla snage - objasnio je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.