x

BEZ DLAKE NA JEZIKU

Djeca odlaze, a ja ostajem: Goca 20 godina živi u velelepnoj vili u Surčinu, svako ima kutak, a samo bi se pod ovim uslovom iselila!

Pjevačica Goca Božinovska živi godinama u vili u Surčinu, gdje su sada i njen sin Mirko i njegova žena Bojana.

Snajka Bojana i unuk Zoran unijeli su posebnu energiju u dom, a porodica će sada postati bogatija za još jednog člana čiji dolazak na svijet svi ukućani željno iščekuju.

Goca se u vilu uselila kada se udala za Zorana Šijana, a nakon prerane smrti supruga, pjevačica je nastavila život sa sinom Mirkom i ćerkom Zoranom i kako kaže, njihov porodični dom čuva najljepše uspomene.


Foto: Kurir

- Ovdje sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i prije useljenja devet godina živjela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najljepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše djece, njihovo djetinjstvo... Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovdje je moja sreća. Djeca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja ujna: "U toj kući ćeš biti dok te snajka ne izbaci." E tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lijepo - izjavila je pjevačica jednom prilikom.


Gocina porodična kuća u Surčinu okružena je kapijom impresivnih dimenzija ispred koje se nalaze i kamere za nadzor, dok u prostranom dvorištu tokom ljetnjih dana članovi porodice najviše vremena provode pored bazena.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.