x

Dječija modna revija Delfin u organizaciji Free Modelsa nadmašila očekivanja! (GALERIJA)

U nedjelju, 9. decembra u prelijepom ambijentu Hotela Hills na Ilidži održana je Dječija modna revija "Delfin" u organizaciji Urban Managementa & Free Modelsa uz podršku "Međunarodnog aerodroma Sarajevo". 

Pred punom salom posebno uređenom za mališane, a u stilu pravih revija predstavilo se preko devedeset mališana iz više različitih škola iz Sarajeva i Istočnog Sarajeva. Svi učesnici idu u mini školu "Mode i kulture" koju pohađaju u slobodno vrijeme u sastavu koje uče sve o bontonu, kulturi, oblačenja, dizajnu odjeće i nakita, pravilnom držanju tijela i hodanju kao i catwalk, pravilnoj ishrani, aerobiku i zdravim životnim navikama, a na revijama sve to krunišu i dobro se zabave, zajedno sa roditeljima.

Reviju su otvorile "Deda mrazice" iz profi grupe, a sve u duhu predstojećih praznika. Polaznici su se predstavili u više izlaza, a kompletnu reviju upotpunio je i nastup plesne škole "AP" kao i kolažni dio programa. U nastavku revijalnog dijela, drugi dio profi grupe FModelsa predstavio je novu praznično - zimsku kolekciju modnog studija "Delfin" iz Istočnog Sarajeva.

Za spektakularne frizure zaslužan je Ajdin Mulabdić, ispred frizerskog salona "Amore", a za besprijekornu šminku Nina Brkanić i kozmetički studio "Nina".Za sami kraj svi mališani i tinejdžeri su još jednom u stilu svih velikih modnih revija prodefilirali pistom.

Za ovaj divan i spektakularan program na oduševljenje svih prisutnih zaslužna je nesebična podrška "Međunarodnog aerodroma Sarajevo", kao i Općine Ilidža, Hotela Hills i Kantonalnog Ministarstva kulture i sporta.  


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.