x

Vrištali su od bola

Djevojčica (2) preminula u automobilu: Roditelji je zaboravili? Sedam sati provela u užarenom vozilu!

Djevojčica (2) pronađena je mrtva na zadnjem sjedištu automobila na prilazu u Nju Džersiju nakon što je tamo vjerovatno bila ostavljena više od sedam sati tokom posebno toplog ljetnjeg dana.

Policija je pronašla djevojčicu u utorak oko 14 sati, nalazila se u automobilu parkiranom ispred kuće u okrugu Frenklin. Službenici su otvorili vrata automobila i u njemu zatekli mrtvo dijete, piše En-Bi-Si Njujork.


Foto: Ilustracija

Komšije su rekle da roditelji možda nisu znali da se djevojčica nalazila u vozilu. Rekli su da su policajci pokucali na ulazna vrata kuće nakon što su pronašli dijete i da su nakon toga čuli bolne uzvike roditelja.


- Vrištali su od bola i muke. Ona se srušila na zemlju, a on ju je tješio. Oni su sjajni roditelji. Vidjela sam da puno vole svoje kćerke, rekla je komšinica.

Drugi komšija je rekao da je djetetova majka odvezena kolima hitne pomoći nakon što se srušila na travnjaku ispred kuće.

- Kako se to može dogoditi? Kako možeš zaboraviti na dijete? U redu, svi smo zaboravni, zaboravio sam i ja stvari u autu. Ali kako možeš da zaboraviš dijete?, rekao je komšija Aleks Krstavski.

.

Izvor: Index.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.