x

bolno

Djevojka Draška Stanivukovića uzvraća udarac: Evo šta je uradila čim je saznala za njegovu aferu s Tanjom!

Tanja Savić ljetos je navodno bila u tajnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem zbog čega ga je navodno dugogodišnja djevojka Kristina Beronja otpratila sa Instagrama.

Gradonačelnik je imao neobaveznu romansu sa popularnom pjevačicom, a ova vijest je razbijesnila njegovu djevojku, te ga je odmah otpratila sa Instagrama.

Sa druge strane, Stanivuković prati i dalje Tanju Savić, a i ona njega.


Inače, sve je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" iznijela detalje navodne afere pjevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmijeh je otkrila Jovana.


Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića je navodno bila tajna jer je on u to vrijeme imao dugogodišnju djevojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pjevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom djecom.


Inače, internetom kruži snimak koji dokazuje da se Savićeva i ovaj političar i te kako dobro poznaju. Na pjevačicinom zvaničnom Jutjub kanalu, nalazi se video na kom se vidi kako ona poziva Stanivukovića da izađe sa njom na binu.

- Hoćeš li da gostuješ u mom spotu? - upitala ga je na bini pjevačica, na šta se on osmjehnuo i naručio pjesmu „Poludela”.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.