x

Djevojka Marije Šerifović pojaviće se na finalu Zvezda Granda 2021. godine: Nije je krila, okačila sve na stori!

Duže vrijeme se spekuliše o tome da li će Marija Šerifović ostati u žiriju "Zvezda Granda" ili će ga napustiti. To pitanje postavili su joj i na Instagramu, a ona je odmahnula glavom, čime je potvrdila nagađanja - da neće.

Podsjećamo, Marija je u žiriju "Zvezda Granda" već 5 sezona. 

- Još prošle godine sam rekla Saši Popoviću da mi treba pauza, pa mi je on objasnio da mu je ova sezona daleko važnija od svih do sada i zato sam ostala. Već za sljedeću godinu mislim da će biti problem. Nije to za mene više, pet godina sam tamo. Želim da se i ja odmorim od snimanja i emisija, a i da me se gledaoci i publika malo užele. Ne mogu više da sjedim satima i slušam mnogo netalentovanih ljudi, pa da onda tražimo najbolje… Što je mnogo mnogo je - rekla je pjevačica u novembru 2019. godine.


Posljednje finale "Zvezde Granda", održano je 20.06.2019. godine a pobjednica 40 emisije bila je izborom glasova žirija i publike Džejla Ramović.

Marija je očito svima stavila do znanja da je njena djevojka iz tima favorit za pobjedu u muzičkom takmičenju.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy