x

OVO SVI TREBA DA ODGLEDAJU

Djevojka sa krilima presvlači bebu stopalima! Zbog ovog snimka cijela Srbija Dejani skida kapu: Svaka čast, hrabra ženo!

Slikarka i šampionka u paratekvondou, Dejana Bačko, poznata i kao Djevojka sa krilima, objavila je snimak na kome novorođenu kćerkicu Laru presvlači stopalima i prizorom raznježila na hiljade svojih pratilaca na Instagramu.


Nakon što je prije desetak dana postala majka, Dejana gotovo svakodnevno objavljuje snimke na kojima prikazuje kako se snalazi u roditeljstvu i s pratiocima dijeli neizmjernu sreću.

Posljednji u nizu snimak prikazuje Dejanu kako presvlači bebu - stopalima, a sudeći po prizoru, Djevojka sa krilima se odlično snalazi kada su u pitanju obaveze oko kćerkice.


Komentari ispod objave su se nizali unedogled i jednoglasni su: "Kapa dole, palac gore", "Hrabra ženo", "Samo hrabro! Bravo! Svako ko se požali na nešto u životu, treba odgledati ovaj video", "Svaka čast", samo su neki od komentara ispod Dejanine objave.


Inače, iako ima hendikep, Dejana u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne aktivnosti i obaveze, a sa svojim pratiocima na Instagramu dijeli kako slika, putuje, trenira.

S obzirom na to da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje tijelo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primjer četkicu za slikanje drži prstima na nogama, a nedavno je izjavila da je majčinstvo za nju samo još jedan izazov na koji je spremna i zbog toga je presrećna.

.

.

..

.

.

4

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.