x

Dno dna, kompleksaš! Marko laže odakle je, a veza sa 9 godina starijom starletom je smiješna: Isplivale šokantne tajne života Stanijinog dečka, a oglasila se i ona!

Marko Marković započeo je vezu sa Stanijom Dobrojević u rijalitiju, ali su sada "isplivali" detalji njegove prošlosti.

On je zbog svog ponašanja često bio odbačen od društva, kako tvrdi izvor, a nekada je bio povučen dečko. Marko je u srednjoj školi počeo da se hvali, posebno zbog toga što su djevojke uvijek bile oko njega.

"Pošto je tokom ljetnjih raspusta bio sa nekoliko lijepih djevojaka, istripovao je da je kralj Podgorice i da su svi ispod njega. Bahatio se i prema onima koji su bili rijetki sa kojima je bio dobar", kaže izvor i navodi da je Marković posle srednje počeo da laže djevojke i drugove o tome odakle je.


"O kakvom se kompleksašu radi postalo nam je jasno poslije srednje škole. Često smo ga viđali po gradu sa nekim nazovi "ribama" i uvijek bi gledao da privuče pažnju. Ubrzo je počeo da nosi "fejk" garderobu i da živi život koji ne postoji. Saznali smo da djevojkama koje muva govori da živi u ogromnom stanu u centru Podgorice što nas je šokiralo jer je on iz malog mjesta Daljam udaljenom pola sata od Podgorice. To mjesto broji manje od 200 stanovnika i on se toga jako stidio. Nismo mogli da vjerujemo da je baš toliko dno dna da laže o tome da ima stan i o tome gdje živi", kaže izvor i otkriva zbog čega je bivši zadrugar imao specifičan nadimak "zečja cava".


"Marko je jedan od onih tipova koji su jaki na priči i vole da glume muškarčine kada dođe do problema. On je konkretno najviše problema imao zbog muvanja tuđih djevojaka, a kada bi ga neko upozorio da će mu polomiti sve kosti ako nastavi da bude bezobrazan, govorio bi da se ne plaši i da ih jedva čeka. Momenti kada bi došlo do toga da ga neko stvarno traži po gradu bili su najsmješniji. Bježao bi ili molio da ga ne diraju i izvinjavao se hiljadu puta, obećavajući da neće da se ponovi. Zvali smo ga "zečja cava" jer je brzo kao zec bježao od problema koje bi sam sebi napravio i to jer su ga privlačile zauzete djevojke", kaže izvor koji Markovićevu vezu sa Stanijom smatra dobrom šalom i dodaje da ne bi bio sa njom da nema neku korist.

Stanija se oglasila na svom Instagramu i progovorila o svom dečku.

"Sa nama je sve ok, to je to, nemam što da vam više kažem. U stvari imam svašta da vam pričam, ali ću to ostaviti za sljedeći lajv", rekla je Dobrojevićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.