x

Do kraja života ću morati da primam injekcije! Oglasila se Indi pa poručila: Više nikad ništa neće biti kao prije!

Indira Indi Aradinović uspjela je da dobije bitku za život. Prije nekoliko dana puštena je na kućno liječenje, a kako kaže,do kraja života će morati da prima injekcije.

"Jedina stvar zbog koje sam srećna jeste što sam izašla iz bolnice poslije toliko dugo vremena i što mogu da kažem da mi je zdravlje stabilno", započinje priču pjevačica.

"Oporavak kao opravak je u kućnoj njezi. Imam kontrolu za nekoliko dana. Slušam doktore. Pridržavam se svega što su mi rekli i što je potrebno. Vrijeme će sve ostalo pokazati. Treba vrijeme da odradi. Nisam sada u nekoj povratničkoj fazi, oporavljam se", poručuje Indi.


Na pitanje kako će dalje trajati oporavak i hoće li biti potrebna još neka operacija, kaže:

"Neće više biti operacija. Van životne opasnosti sam. Bitka je završena. Ostao je ostatak liječenje, koji se svodi na pregleda, zdravu ishrana, određeni način života koji nisam vodila nikada. Oporavak koji sam prošla i šta sam sve preživjela ravno je paklu", ističe Indi i dodaje:


"Nakon svega, ostala sam bez slezine, povrijeđen je pankreas, a do kraja je života ću morati da primama injekcije. Dobila sam bajpas umjesto smanjenog želudca. Više nikada neću imati staro zdravlje koje sam imala prije nego što sam otišla na operaciju, sve što se desilo je meni trajno promijenilo život. Moj organizam je oslabljen i pitanje je da li ću uspeti da se vratim na staro stanje", objašnjava pjevačica.




(Blic)


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdacan pozdrav svima koji su procitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a takoder tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Procitao sam svjedocanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim covjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog covjeka, ovo je vrlo lak nacin da dobijem kredit od pouzdanog covjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedocenje u svim društvenim medijima jer sam mu obecao da cu ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da takoder možete dobiti posao i investirati u posao E adresa: [email protected] (+16014560144)