x

održali obećanje

Do kraja života... Godinu dana poslije raskida Ceca i Bogdan oduševili odlukom, svi im čestitaju!

Ceca Ražnatović i njen ljubavni život oduvijek su bili vrlo inspirativna tema, kako za javnost, tako i za medije. Koliko je poznato, folk zvijezda je singl posljednjih godinu dana. Zapravo „obilježava“ prvu godišnjicu raskida sa Bogdanom Srejovićem, njenim poslednjim zvaničnim dečkom.

Podsetimo, Ceca i Bogdan su 2. februara 2022. izdali zajedničko saopštenje u kome, između ostalog, stoji: „Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života“. Pjevačica je poslije raskida otišla na Maldive, a on na svoju stranu.


No, obećanje su održali, što govori i činjenica da su nastavili da prate jedno drugo na Instagramu.

Iako uživa kao solerka, Ceca bi uskoro mogla da promijeni status. To joj predviđa numerolog Gordana Dragišić:


‒ Cecin numerološki kod je 224 i to mnogo govori o njenom jakom karakteru. Za nju stalno kažem, ona je ovaj život već proživjela u nekom prethodnom životu. Kroz porodicu joj stoji velika sreća, tu će imati svoju oazu mira, biće ušuškana i istinski srećna. Kad je o poslu riječ, nema zime, čekaju je veliki koncerti, čak će u nekom momentu pomisliti da li može da izdrži takav tempo. Kada je o ljubavi riječ, od maja će sve češće razmišljati o prošlosti, a to neće biti slučajno. Savjetujem da ovog puta ne sluša srce, već da vlada razumom, što ona i te kako dobro radi. Početkom ljeta u njen život pokušaće opet da uđe muškarac sa kojim je već bila, ali su tu vezu završili silom prilika. Ako osjeti „leptiriće“, trebalo bi da mu pruži šansu jer to može da se razvije u lijepu ljubavnu priču.

Sačekaćemo još koji mjesec, baš nas zanima da li će se proročanstvo ostvariti...

.

.

..

.

.

.

.

Izvor: Hello

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.