x

Dobila gušenje! Majci Marka Miljkovića nije dobro nakon njegovog raskida s Lunom! Nedeljka prolazi kroz agoniju!

Luna Đogani i Marko Miljković samo dan prije superfinala ''Zadruge 2'' riješili su da stave tačku na svoju emotivnu vezu, što je šokiralo mnoge. Naime, Lunu je iz takta izbacila sljedeća Markova izjava:

- Slušaj, u "Zadrugu 3" ulazi Luna sa nekim likom i bude sa njim do kraja kao što je ostala sa mnom. Ja bih tom liku napravio spomenik. Tako treba Sloba meni da digne! Hoću spomenik, Slobo! Lako te je voljeti, ali nije lako biti sa tobom - rekao je Miljković, a upravo ova izjava bila je okidač da mjeseci i mjeseci njihove ljubavi padnu u vodu.

Iako ovo nije prvi put da Luna i Marko raskidaju, Đoganijeva je istakla da je sada sigurna da on nije čovek za nju, kao i da je njihova veza osuđena na propast. Tim povodom pozvali smo majku Marka Miljkovića, Nedeljku koja nam je otkrila da je dobila gušenje, te da ne može da razgovara.


- Imam gušenje, nije mi dobro. Ne mogu sada da pričam... - bilo je sve što je Nedeljka uspjela da kaže, a po svemu sudeći nju su današnja dešavanja veoma potresla, te trenutno prolazi kroz agoniju.

Da li će Luna i Marko uprkos svemu uspjeti da prevaziđu nesuglasice i probleme koji ih tište, kao i da iz Bijele kuće u superfinalnoj noći izađu kao ljubavni par, ostaje da vidimo.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.