x

OTVORIO DUŠU

Dobio sam šećer zbog Maje! Taki Marinković se razbolio zbog kćerke, ali je ipak ponosan na nju: Jako je srčana i hrabra!

Taki Marinković, otac Maje Marinković gostovao je u emisiji i progovorio o njenom rijaliti učešću i istakao da se razbolio od stresa, ali da je ipak ponosan na kćerku.

- Ona je već godinama u "Zadruzi", i svi vide da se uvijek sve vrti oko nje. Njeno učešće pravi gledanost. Jako je srčana i hrabra cura, pa joj ta pjesma paše. Maja razmišlja muškim mozgom, ali nije lako gledati svoje dijete toliko dugo u takvom okruženju, kako plače, kako tuguje, ali to je takva igra. Što se mene tiče, nije mi svejedno, ja sam čak dobio i šećer od stresa - rekao je Taki.


- Kada mi Maja podari unuče, i kada ja postanem deka, onda će postati kćerka mojih snova... tada će ostvariti i moje snove! Publika mi zamjera to što sam stalno na televiziji, ali ja uvijek stojim iza svoje Maje - priznao je Marinković u emisiji "Magazin In".


Pjevačica Tamara Milutinović koja je takođe gostovala u emisiji iznijela je svoj stav o Maji. Tamara smatra da je Maja dobar čovjek ali da ima pogrešan izbor partnera.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.