x

Dođite po Vašu profilnu fotografiju u Mekline i osvojite nagradu!

Povodom dolaska na tržište novog iPhone telefona, u Mekline-u će u petak biti upriličen i event “Dođite po Vašu profilnu fotografiju” na kojem će svečano biti predstavljen najmoćniji i najbrži Apple telefon ikada. Mekline je za posjetioce pripremio i zanimljivu nagradnu igru.

Svi posjetioci će imati priliku fotografisati se najnovijim iPhone 11 Pro telefonom, te fotografiju objaviti na svom profilu i na taj način učestvovati u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti Apple AirPods ili JBL zvučnik.

Event je ujedno i najava početka prodaje novih iPhone 11 modela telefona. Za sve korisnike MasterCard ili Maestro kartice u Mekline-u su pripremili i popust do 100 KM prilikom kupovine iPhone 11 i iPhone 11 Pro modela.

“U Apple-u su se potrudili približiti potrebama profesionalaca, te ovim putem pozivamo i sve slobodne fotografe da budu dio eventa. Naš gost će biti prof. dr Akšamlija Mehmed, koji će sa nama testirati najmoćniju kameru na pametnom telefonu i podijeliti svoje utiske. Kao i uvijek, pripremili smo posebna iznenađenja, te smo oganizovali jednu zanimljivu nagradnu igru, a više informacija će biti dostupno na dan eventa. “, poručili su iz Mekline-a.

Svečano predstavljanje iPhone 11 i iPhone 11 Pro modela planirano je za petak, 25.10. od 17 do 18 časova u zgradi Akademije likovnih umjetnosti, na adresi Obala Maka Dizdara br. 3.

Iz Meklinea pozivaju sve zainteresovane da budu dio eventa i da prate njihove društevene mreže Facebook  i Instagram kako bi se informisali o pravilima nagradne igre.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.