x

Događaj godine u Bihaću: Opsadno stanje zbog Dragane Mirković!

Ona je obilježila devedesete godine, a plamen njene ljubavi i karijere i dalje gori. Publika željno iščekuje svaki njen koncert, a na radost mnogih, folk zvijezda Dragana Mirković je 28. decembra održala spektakularan nastup u Bihaću. Sportska dvorana Luke je bila centar dobre zabave i hitova na koje publika energično reaguje. 

Dragana Mirkovi? u prepunoj dvorani u Biha?u

Dugoočekivani događaj u Bihaću, koncert jedne od najvećih zvijezda Balkana Dragane Mirković nadmašio je sva očekivanja. Velika zainteresovanost, prepuna dvorana, stari i novi hitovi, posebna emocija i energija, sjajna organizacija... Sve to je uticalo da koncert Dragane Mirković ne bude tek još jedan u nizu, već da se o njemu priča još dugo vremena. 

 

Dragana je svim posjetiocima priredila nezaboravnu noć, a publika je horski pjevala, kako stare, tako nove hitove. Mirkovićeva je za Bihać odabrala poseban repertoar, tako da su svi pronašli svoju omiljenu pjesmu, iako bi zahvaljujući bogatoj diskografiji mogla održati gotovo 24-satni koncert. 

 

Naravno, sve ovo ne bi proteklo bez sjajne organizacije. Koncert se održao pod pokroviteljstvom gospodina i austrijskog biznismena Elvira Mujagića. Mujagić je kao zlatni sponzor uspio da obraduje bihaćku publiku i priredi im jednu od najboljih noći u 2017. godini. Na koncertu je bio prisutan i mladi pjevač Emir Aličković iz Lapsus Banda, Hari Ćenanović - vlasnik najboljeg bihaćkog kluba The Best, kao i Haris Rekić koji je bio zadužen da sve protekne u najboljem redu. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.