x

Đogani otkrio na koga je kćerka psihički labilna: Luna je naslijedila ludilo od Anabele!

Gagi Đogani konačno progovorio kakva je njegova bivša žena Anabela Atijas bila u mladosti, pa rekao da je radila iste stvari koje danas radi njihova kćerka Luna kada je u nervnom rastrojstvu.

Zadrugarima su pušten snimak pijane blogerke kako se baca po podu, histeriše, psuje i bije se sa Markom Miljkovićem dok on sjedi na njoj i pokušava da se smiri. Njeni najbliži su odmah dobili priliku da prokomentarišu.

Gagi: Vidi ovo! Strašno! Više alkohol u životu da nisi uzela! Luna je kriva ovdje za sve. Bojim se, ne znam... Mi smo o ovome pričali dosta dugo i napolju smo pričali o njenim napadima. Ja nisam smirivao Anabelu batinama, ovo je slika i prilika kakva je Anabela bila prema meni! Anabela je ista bila prema meni kao Luna, zato sam izašao iz braka! Ovakav sam brak ja imao! Moljakala je za ljubav, šamarala me je.


Marko: Blam nad blamovima. Čovjek kad nije pri svijesti ne može da priča ono što misli. Ja se skoro svega ovog sjećam. Ružno stvarno izgleda ovo deranje. Katastrofa! Ružno je, nemam šta da kažem. Ne mogu da joj zamjerim šta god da je pričala. Treba da vidimo blam i sramotu.

Luna: Sramota me je stvarno. Iznerviralo me je to nešto, bila je neka pjesma... Ja se ne sjećam. Napravila sam haos, prije toga sam vrištala zbog čaše. Sramota me je.

Đoganijeva je nakon ovoga pobjegla napolje da ne gleda svoju sramotu, a onda je i njena mama dala svoj sud. Ona je, kao i do sada, okrivila Marka.


Anabela: Vjerovatno bi kod kuće televizor opet nastradao. Ja sam spavala u krevetu kada su se oni posvađali. Mislim da je Marko bio pregrub, trebao je da joj ispuni tu želju. Ne opravdavam ovo njihovo ponašanje. Ovo je slika i prilika njihove veze.

Gagi: Marko je dao sve od sebe da je smiri. Bog nije mogao tu da pomogne. Mislim da je ovo ponašanje prenijela Luni, ona je isto ovako radila. Ti si se ponašala kao Luna. Anabela je mene moljakala, bacala se na kolena godinama, ja svoje dijete nisam tako vaspitavao.

Anabela: Aplauz! Aplauz! Ja nisam bolesna, on je narkoman.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.