x

Đoganijeva umislila da je velika zvijezda: Bahata Luna odbila da se slika s djevojčicom koja je čekala sa poklonom!

Luna Đogani posljednjih godina je zahvaljujući rijaliti šou programu postala popularna, ali slava joj je, što bi naš narod rekao, udarila u glavu, pa izigrava nedostižnu zvijezdu.

Naime, novopečena pjevačica nedavno je nastupala u jednom lokalu u Kumanovu. Organizatori su je, kako je i tražila, smjestili u obližnji hotel. I to ništa ne bi bilo čudno da nasljednica familije Đogani nije odbila da se slika sa obožavateljkom koja joj je, kako naš izvor tvrdi, došla na noge.

U pitanju je djevojčica koja voli Lunu, pa joj je priredila i iznenađenje.


- Stvarno to nismo očekivali od Đoganijeve. Rečeno joj je da će dijete doći da se slika s njom, čekalo ju je sat-dva, i na kraju je Luna odbila slikanje uz izgovor da je umorna i da je mrzi da izlazi iz sobe. Djevojčica joj je kupila i poklon i danima čekala da je vidi i da se s njom slika. Tako nešto velike zvijezde ne bi uradile, a Luna je umislila da je važna. Ta djevojčica je ostavila poklon koji joj je namijenila i poručila da više nikad neće otići ni na jedan njen nastup, niti će više biti njen poštovalac. Baš se razočarala u Lunu, koja je mogla da učini malom djetetu. Niko nije očekivao tako bahato i bezobrazno ponašanje, naročito kad si na početku karijere i kad živiš od fanova - zaključuje naš izvor, dok do Luninog komentara nismo uspjeli da dođemo.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.