x

Đoganijevu na odmoru NAPALI Kijini fanovi: LUNA, SELJANKO, M*Š IZ DUBAIJA!

Blogerka i učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga" Luna Đogani otišla je sa prijateljem na odmor u Dubai kako bi pobjegla od skandala koji je prate od završetka rijalitija. Kako saznajemo, Đoganijeva je već u prvim danima odmora doživjela neprijatnost na plaži, kada ju je grupa Srba vrijeđala i protjerala.

Naime, kako izvor blizak Luni navodi, ona i njen prijatelj došli su na plažu blizu njihovog hotela da uživaju u sunčanom danu, međutim, ubrzo su shvatili da nisu dobrodošli.


- Luna se sa drugom smjestila na ležaljke i otišla u more da se okupa, a po povratku na ležaljke poručili su piće i uživali sve dok nisu čuli da im se nekoliko ljudi koji su bili nekoliko metara od njih obraćaju na srpskom. "Lunjaro, alo, Lunjaro, šta nas kuliraš", dobacivali su.


- Luna je shvatila odmah da su to Kijini fanovi i pokušala je da ignoriše, međutim, situacija je postala ozbiljnija. "Luna, seljanko, m*š iz Dubaija! Koliko si samo ljubomorna na našu Kiju! Vidjela si da je Kija obišla svijet, pa bi i ti da glumiš nivo, jadnice. Ajde, m*š odavde da te mi ne bismo odstranili", nastavili su u prijetećem tonu da joj govore - navodi izvor i nastavlja:


- Luna i njen prijatelj su se prepali jer nisu bili sigurni da li će se sve završiti na riječima, tako da su brzo pokupili svoje stvari i vratili se u hotel - završava izvor.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.