x

Dogovoren mafijaški obračun u Zadruzi 4! Biza: Boriću se s Kristijanom, ko pobijedi, dobija 100.000 eura!

Ivan Mitrović Biza, poznatiji kao Kruševački Don, godinama važi za žestokog momka u gradu na Zapadnoj Moravi, a na sebe je skrenuo pažnju javnosti kontinuiranim provociranjem Kristijana Golubovića, kojeg je izazvao na borbu u "Zadruzi 4".

Biza je za Srpski telegraf otkrio svoje planove i priznao da jedva čeka da milionski auditorijum koji prati rijaliti vidi okršaj dva opasna momka.

- Ja sam Kristijana i ranije izazivao, ali on je bio u zatvoru, pa to nije bilo moguće. Sada sam ga izazvao u emisiji "Amidži šou" i on je pristao, vidjeli ste to. Snimili smo vidio da se vidi ko je koliko visok, težak, ima razlike u našim karakteristikama, ali ćemo se boriti. Kristijan je viši i teži, ali ja sam dobar borac - započeo je priču Biza.


Kruševački Don objasnio je zbog čega mu je toliko stalo da se baš sa Kristijanom nađe u ringu.

- Bila bi velika gledanost, zato to treba da se dogodi u "Zadruzi". Biće sve po propisima, imaćemo sudiju. Ne mogu da procijenim ko će da pobijedi, obojica smo dobri borci, pa ćemo vidjeti. Ne mogu da se kladim ni na čiju pobjedu, možda on izvuče neki tajni adut iz rukava, ali ko pobijedi, nek dobije 100.000 eura. Ono što je bitno je to da će borba biti spektakularna. Kristijan ima veliku podršku, ja imam ogromnu podršku naroda, pa ćemo vidJeti - rekao je Mitrović.


Kako sam priznaje, teško bi mu palo da bude deset mJeseci u rijalitiju, ali zato pregovara da uđe na tri mJeseca.

- Ne mogu ja toliko dugo da budem tamo. Ognjen Amidžić mi je predložio da budem tri mjeseca i u pravu je. To mi je dovoljno. Onda bismo se po završetku mog učešća borili. To je onako šlag na torti za završnicu - objasnio je Biza.

- Znate, ja se godinama bavim i jutjuberstvom, aktivan sam i aktuelan na društvenim mrežama. Popularniji sam od Bake Praseta, vole me više od njega. Moje klipove gledaju stotine hiljada ljudi, obožavaju me djeca. Ja sam kao Branko Kockica, djeca me love po gradu da se slikaju, a ja volim decu, hoću da ih ispoštujem. Pravim namjerno klipove koji treba da budu edukativni i gledani, ne mogu normalni jer to neće niko da gleda, tako da radim malo ono što treba, malo što ne treba, ali bude zanimljivo - naglasio je Kruševački Don i istakao s kim je sve sparingovao do sada.


- Ja sam u "Parovima" sparingovao, ali sam morao beskontaktno, nisam smio nikoga da povrijedim. Tako mi je stajalo u ugovoru. Sparingovao sam sa Bakijem B3, poslije Đorđem Tomićem, on je najbolji BiH reprezentativac, iz Bijeljine je. Što se Kristijana tiče, neka bolji pobijedi, nema zamjerke, nema mržnje i samo fer borba... njega prate ljudi - zaključio je Biza.

Podsjetimo, Biza i Kristijan zapalili su društvene mreže video-snimkom na kojem stoje jedan naspram drugog, odmjeravaju snagu i govore o predstojećoj borbi.

- Trenutno smo se dogovorili u vezi s borbom u "Zadruzi 4", pa ćemo vidjeti ko je jači, ja kažem da sam ja jači, Kristijan kaže da je on jači. Neka nam "Zadruga" plati honorare i biće borba. Najjači smo, nema dalje - rekao je Biza u videu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.