x

malo li je

Dok divlje gradi i duguje radnicima, Brena za sat pjevanja na svadbi biznismena uzela 30.000 eura!

Lepa Brena se prethodnih nedjelja našla u epicentru skandala jer je u javnosti pukla bruka - da ona i njen suprug Slobodan Boba Živojinović nelegalno grade vilu na državnoj parceli.

Pjevačica se tim povodom nije oglašavala, ali to je nije spriječilo da u međuvremenu pjeva u susjednoj zemlji. Iako je poznato da ne pristaje da pjeva na privatnim veseljima, kako saznajemo od dobro obaviještenog izvora bliskog pjevačici, ipak nije mogla da odoli jednoj ponudi iz susjedne Hrvatske.


Prethodnog vikenda zapjevala je na svadbi kćerke poznatog slavonskog biznismena M. R., vlasnika poznatog hotela u Vodicama.

Brena se na veselju pojavila kao specijalna gošća i navodno za sat vremena pjevanja zaradila čak 30.000 eura. Kako jedna pjesma u prosjeku traje tri minuta, za sat vremena mogla je da ih otpjeva najviše 20, pa je bračni par, po takvoj računici, platio 1.500 eura za jednu numeru koju je otpjevala.


- Brena je pjevala do iza ponoći. Svi su bili oduševljeni što je vide, a posebno mladenci. Njen otac M. nije žalio para za folk legendu, pa je za sat vremena iskeširao 30.000 eura. Svi u sali su je dočekali ogromnim aplauzom i svi su htjeli da naprave makar jedan selfi s njom dok je pjevala. Provod je bio vrhunski, ali vidjelo se da je Brenu ipak pogodilo sve to što se u medijima pisalo o njenoj divljoj gradnji. Bila je obučena u ljubičastu haljinu sa zanimljivim detaljima, a kasnije su se pojavile i trbušne plesačice. Sad će makar imati novca da isplati radnike kojima duguje i koji su ostali bez posla jer je gradilište zatvorila inspekcija, a oni od nje već neko vrijeme traže da im reguliše dug. Po slobodnoj procjeni, to je oko 20.000 eura, jer je pitanje kada će gradnja biti nastavljena i da li će uopšte ili će objekat biti srušen, o čemu ste prvi pisali - završava uz osmijeh  izvor sa lica mjesta.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.