x

Dok je cijela estrada u suzama zbog Sinanove smrti, Miloš Bojanić ima oštru poruku!

Legendarni pjevač Sinan Sakić mučio se od prošle godine kada je imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale i kada su ljekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine, i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da će morati na transplantaciju jetre.

Nažalost, Sinan je danas izgubio borbu sa teškim oboljenjem jetre i sve nas prerano napustio u 62. godini života. Ova vijest pogodila je cijelu estradu i na hiljade ljudi širom regiona koji su voljeli ovog pjevača i hitove koje je samo on bio u stanju da izvede tako da vas srce zaboli.


Sinanov kolega Miloš Bojanić takođe je duboko pogođen zbog smrti svog prijatelja i velikana narodne muzike, ali, s druge strane, poruka koju je uputio javnosti, nismo sigurni da je baš najprimjerenija u ovom tužnom trenutku.

- Šta da kažem osim da mi je mnogo žao jer je u pitanju čovjek koji je ostavio iza sebe veliku karijeru i velike hitove koji će se dugo slušati. Ipak, najveća tuga je što je prerano ostavio porodicu - rekao je Bojanić za Espreso.rs, a potom  svojom sljedećom izjavom ostavio u čudu:


- Neka Sinanova smrt bude poruka za sve moje kolege i mlade ljude kada su u pitanju poroci. Počevši od pušenja cigareta, pa sve do... - izjavio je pjevač.


(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.