x

dala sebi odušKa

Dok je Darko u bolnici i Katarina mu dovodi sina, njegova bivša Marina se sunča po Dubaiju! (Foto)

Darka Lazića je zadesila nova nevolja, budući da je ponovo morao da bude operisan, a sve zbog komplikacija sa ranom od prethodne operacije. O njemu brine njegova supruga Katarina, a gotovo svaki dan mu u posjetu dovodi sina Alekseja, kojeg je dobio sa Marinom Gagić. 

Poznato je kako je Marina Gagić veoma brižna majka i da joj je sin Aleksej centar svijeta. Uglavnom, ona sa njim provodi 24 sata dnevno, a jedan period se pisalo kako Darko uopšte ne viđa sina. 


Izgleda da je taj period iza pjevača, pa je opet počeo da se susreće sa svojim nasljednikom, a prošao je i period da Marina bude svaki minut uz Alekseja, te je sebi dala oduška i otputovala u Dubai, gdje uživa u čarima ovoga mjesta. 


Gagićeva se u Dubaiju nalazi sa prijateljicom, a nema sumnje da joj prijaju visoke temperature i sunce. Za to vrijeme Darku sina u posjetu u bolnicu dovodi njegova aktuelna izabranica Katarina, pa se čini kako su sve rasprave između Lazića i Marine iza njih, te je sada toliko skladan odnos da je i sama Kaća izgradila super komunikaciju sa malim Aleksejem. 

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.