x

opuštena

Dok je Marija u Americi, Džejla je sa sestrama: Ramovićeva ne skida osmijeh sa lica dok region bruji o vezi sa Šerifovićkom!

Nakon što je u domaćim medijima odjeknula vijest o navodnoj vezi pjevačica Marije Šerifović i Džejle Ramović, njih dvije našle su se u žiži interesovanja. Sada se Džejla oglasila na svom Instagram nalogu.

Naime, mlada pjevačica objavila je kratak video na kojem pozira sa svojim sestrama. Sudeći po snimku na kom sestre Ramović uživaju nasmijane na sunčevim zracima. Izgleda da ih Džejlin skandal nije potresao, i da su odnosi među njima i dalje u redu.

Marija Šerifović je već nekoliko dana u Kaliforniji.


Podsjetimo, nedavno se za medije oglasio i Rajko Šerifović, Marijin otac, koji je prokomentarisao čitavu priču:

- Odavno je poznato koji spol moja kćerka voli. Moje dijete ima pravo da radi šta hoće. Sa moje strane joj je sve dozvoljeno! Džejla je bila na njenom koncertu u Kragujevcu, prelijepa je djevojka, oduševila me je manirima, harizmom i dobrotom. Njih dvije i treba da budu zajedno, a najvažnije je da se iskreno vole. Ona ima sve što moja kćerka želi od partnera.


- Raduje me što je moja kćerka srećna, a u tom slučaju pol je najmanje bitan. Nije bitno da li će da se ženi ili udaje. Ovo sa Džejlom je nešto ozbiljnije, nije avantura i mislim da bi trebalo da odnos krunišu brakom. Ne zanima me ko šta priča, jer su i o meni pričali da sam kockar i pijanica i slično - rekao je Marijin otac za Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.