x

Dok je ona živa, Đoganijeva im neće ući u kući: Markova sestra zatečena nakon što je ovo saznala o Luni!

Rijaliti zvijezda i učesnik "Zadruge 3", Marko Miljković često govori o svojoj rođenoj sestri Maji, koja se ne pojavljuje u javnosti.

O njegovoj sestri se vrlo malo i zna, osim da je udata i da ima djecu, a Marko je početkom marta ove godine postao ujak četvrti put.

Iako se porađala čak četiri puta, Maja je prava zgodnica, što se može vidjeti na fotografijama sa njenih ljetovanja koje je objavljivala na društvenim mrežama.


Međutim, prema glasinama, Maja se ozbiljno protivi Markovoj i Luninoj vezi od samog starta.

Maja se navodno požalila prijateljima da je saznala da je Luna bila u vezi sa Markovim drugom, što ju je veoma razočaralo.


- Maja je nedavno saznala da je Luna bila u vezi sa Markovim drugom. Nju je to šokiralo, jer je znala pozadinu priče. Toliko se razbijesnila da je oplela po Luni i prijateljima, i ispričala da će nakon rijalitija Đoganijeva samo preko nje mrtve ući u njihovu kuću - priča navodno izvor blizak Markovoj sestri.



Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy