x

Dok ne vratiš 2.000 eura, imaćeš problem: Miljana poslala Zoli prijeteću poruku!

Miljana Kulić ne odustaje od namjere da od bivšeg dečka Lazara Čolića Zole dobije novac. Iako je prethodno navodila da joj Zola duguje 9.500 eura, Miljana je sada cifru smanjila.

Ona je Zoli poslala poruku,  a u kojoj mu prijeti ne bi li joj vratio dug koji je sada 2.000 eura:

- Nisam te sigurno zvala što te mnogo volim i što želim da pričam s tobom. Stvari koje su ti slali, miksetu i mikrofon ću ti poslati ujutru poštom. A ti da mi vratiš novac, 2.000 eura što sam ti dug vratila i 300 eura za poparavku laptopa, ako misliš da ga dobiješ. Reci mi datum kad mi vraćaš novac? Poslije toga, daleko ti lijepa kuća - napisala je Miljana koja se tu nije zaustavila:

- Sigurno više neću gubiti vrijeme na di-džeja u pokušaju, n.rkomana, beskintaša, kockara! Od novca ne odustajem! Vrati, pa ćeš pjevati - napisala je Kulićeva i dodala:


- Možeš me blokirati, ali dok ne vratiš ili dok ne kažeš datum kad vraćaš, imaćeš problem. S obzirom na to da ti nije jasno, objasniću ti uskoro sve - bijesnila je Miljana u porukama na koje joj Zola nije odgovarao.

- Nisam ja dužna da vraćam tvoje dugove, ti mi ništa nisi i nikada nisi ni bio- između ostalog je napisala Kulićeva, a Zola je samo imao jedan komentar:

- Evo i prijetnje su počele preko tekstualnih poruka kao što vidite.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.