x

Dok Seka pliva, dečko čuva stražu!

Proslavljena glumica Jelisaveta Seka Sablić godinama unazad spas od vrućine traži u moru nedaleko od kuće koju ima u naselju Rose u Crnoj Gori.

Svako jutro Sablićeva odlazi na plivanje kako bi održala svoje tijelo u kondiciji. Ekipa Srpskog telegrafa uslikala je glumicu kako sa prijateljem dolazi na plažu, gdje obavlja svakodnevni ritual.

Sat vremena uživanja u plažnom baru nakon čega slijedi plivanje. Poslije više od tri decenije od nastanka kultnog filma "Maratonci trče počasni krug", u kome je Jelisaveta glumila lik Kristine, paparaco Srpskog telegrafa uslikao je gotovo identičnu scenu na gradskoj plaži u Rosama.


Ovoga puta popularna Seka na sebi je imala kupaći, a sa plaže je, baš kao i u filmu, posmatrao muškarac. I dok se brčkala u moru, Seka je privlačila poglede ostalih kupača, koji su se sjetili čuvene scene iz legendarnog ostvarenja Slobodana Šijana, pa je bilo i onih koji su izgovorili čuvenu rečenicu Bore Todorovića dok je posmatra u jezeru: "Kupačice moja, napravićemo čudo".

Nakon dvočasovnog brčkanja i uživanja, Seka i njen prijatelj zaputili su se ka njenoj porodičnoj kući, gdje uživaju tokom cijelog dana. Inače, malo je poznato da Sablićeva na plažu izlazi samo u jutarnjim satima zbog visokih temperatura.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Znaš li gdje možeš naći ženu za jednu noć? Idi u > > > www.Bredhot.Com