x

Dok smo bili u vezi, on je završio u krevetu sa mojom majkom! Bikovićeva bivša, poznata glumica zgranula javnost onim što je ispričala!

Ruska glumica Aglaja Tarasova bila je u vezi sa proslavljenim glumcem, Milošem Bikovićem, a domaćoj publici možda nije poznat detalj da je on njenu majku, nesuđenu taštu, upoznao - u krevetu!

Popularni glumac zabavljao se sa lijepom Ruskinjom od 2016. do 2018. godine, a u tom periodu snimao je film "Mitovi". Tada mu je zapala scena se.sa sa Aglajinom majkom, takođe poznatom glumicom, Ksenijom Rapoport (46).

- Miloš i ja smo se dugo zabavljali i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim dečka. On i ja smo razgovarali i smišljali kako je najbolje da to izvedemo. Nikako nismo uspijevali da ugrabimo neku dobru priliku za to njihovo upoznavanje. Igrom slučaja, Miloš je baš u to vrijeme dobio ulogu u filmu "Mitovi", a tu je igrala i moja majka Ksenija Rapaport - ispričala je lijepa glumica za ruske medije, i nastavila:


- Šokirala sam se kada mi je Miloš rekao da baš od svih glumica u filmu moja majka igra njegovu ljubavnicu i da će imati i jednu vrelu scenu! Redovno sam odlazila na snimanje "Mitova", ali tog dana kada se snimala scena žestokog se.sa između mog momka i moje majke nisam smjela da se pojavim. Ostala sam kod kuće, sjedila, gledala u jednu tačku i razmišljala: "Bože, šta ti je život..."


Ksenijina i Miloševa ljubavna scena odigrava se u pozorištu, i to usred predstave. U trenutku dok Bikovićev junak sjedi u loži, Aglajina majka stiže kod njega, odmah počinje da se skida i njih dvoje vode ljubav.

Miloš Biković nije mnogo želio da govori o toj temi, ali je potvrdio da je majku svoje bivše djevojke upoznao na krajnje nesvakidašnji način.

- Tačno je da smo bili ljubavnici u filmu "Mitovi" - rekao je glumac.

Osim u tom filmu, Biković i Ksenija su godinu dana kasnije zaigrali i u ruskom hitu "Led", u kojem glavnu žensku ulogu igra Aglaja Tarasova.



Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.