x

Dok su se molili u seoskom Hramu za Darka desilo se čudo: Lazićeva rođaka tvrdi da je to bio znak od Boga!

Cijela Srbija se moli za oporavak pjevača Darka Lazića, a njegovi roditelji, najbliži rođaci i mještani okupili su se juče u Hramu u Brestaču kako bi se pomolili za njega. Međutim, pjevačeva rođaka otkrila je neke vrlo neobične detalje.

Naime, Darkova rođaka ispričala je da je molitveno veče bilo nabijeno emocijama, posebno za roditelje i pjevačevu majku koja stalno plače iako je pod sedativima. Ista žena je nam je prepričala jednu neobičnu situaciju koja joj se učinila kao božji znak da će se Darko oporaviti.


"Kad smo došli u crkvu jedna riđa maca bila je na krovu crkve. Okupilo se naš više stotina i potpuno smo potišteni tražili spas od više sile da nam pomogne. Emocije i nemoć su nas savladali potpuno, a tek pogled ka Darkovim roditeljima učinio je da se još lošije osjećamo. Naš anđeo mora da ozdravi , samo to nam je bilo u glavi. Svi smo upalili svijeću i pomolili se za njega. Kad smo izašli maca je i dalje bila na krovu. Zamolila sam Darkovog druga : "Tarzo, ajde molim te da skinemo macu" i dodala sam mu granu neku. Skinuo je macu,a meni je to bio znak da će Bog spasiti našeg anđela Darka i rekla sam mu "Tarzo, evo ovo je znak da će Darko uskoro kući doći nasmijan". Daj Bože da bude tako", ispričala je žena iz Pećinaca. Istog dana kad je Darko povrijeđen, otac Tomislav je javno ispričao da je Darko zadužio selo svojom humanošću i "širokom rukom" jer je pomagao izgradnju škole i često učestvovao u prikupljanju novca za renoviranje Hrama, koja je u toku. Lazić je nedavno bio domaćin seoske slave i izdvojio je pozamašnu sumu novca i za kupovinu lustera za Hram.


Istog dana kad je Darko povrijeđen, otac Tomislav je javno ispričao da je Darko zadužio selo svojom humanošću i "širokom rukom" jer je pomagao izgradnju škole i često učestvovao u prikupljanju novca za renoviranje Hrama, koja je u toku. Lazić je nedavno bio domaćin seoske slave i izdvojio je pozamašnu sumu novca i za kupovinu lustera za Hram.(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top