x

uživa

Dok svi misle da je u Americi, Marija Šerifović uhvaćena u Dubaiju, evo ko joj pravi društvo! (Foto)

I dok svi misle da je u Americi, pjevačica Marija Šerifović uveliko provodi vrijeme u Dubaiju.

Paparaco Kurira uhvatio je pjevačicu na ovoj luks destinaciji, kako sjedi u društvu djevojaka.  One su uhvaćene dok su gledale atrakciju - šou fontane, u Dubai molu.

Podsjetimo, Šerifovićeva se nedavno našla u centru skandala kada je takmičarka iz Zvezda Granda, Vanja Knežević, kojoj je bila mentor diskvalifikovana iz takmičenja zbog vrijeđanja članova žirija. Tim povodom ona se i oglasila:


Foto: Kurir

- Mislim da produkciji nije bila potrebna ova diskvalifikacija, i sada kad mi se čini da ne postoji način da se ovo ispravi, moram da kažem da mi je žao, jer se napravio veliki problem bez nekog velikog razloga. Sve je moglo da se riješi daleko ljepše, lakše, ugodnije, a ne da se izjavljuju grube i teške riječi. Sigurna sam da svi članovi ovog spora imaju makar jedan procenat želje i ideje i razmišljanja i da je sve ovo moglo malo drugačije, da je moglo da se poravna. Ne pokušavam da budem korektna.


Kako da budem korektna kada je neko izbacio mog kandidata, sa druge strane kako da ne kažem da je to bilo pogrešno? Da li će neko da se ljuti? Ne znam da li će da se ljuti. Ovo je moja potreba da javno podijelim svoje mišljenje i svoje razmišljanje. Meni je užasno žao što je bilo ko od kolega iz žirija došao u situaciju da se osjeća loše, istovremeno mi je beskrajno žao, ne samo Vanje Knežević, već svih ostalih kandidata koji su, a ja jako dobro znam, šta se između njih priča i govori. Žao mi je. - govorila je Marija.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.