x

razlaz poslije 10 godina

Dokaz o razvodu svima promakao: Danijela Dimitrovska gestom odavno objavila kraj!

Detalji razvoda Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića zanimaju domaću javnost, pa ipak, bračni par odlučio je da se kratkom objavom ogradi od daljih izjava i objašnjenja.

- Želimo da vas obavijestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo donijeli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mjesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi - stoji u saopštenju.


Sa druge strane detalji razvoda Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića iako tajni, mogli su se naslutiti iz nedavnog postupka Danijele Dimitrovski.

Naime, ona je na mrežama odavno prestala da kači fotografije sa suprugom, a njihovo obrazloženje za to bila je želja da sačuvaju svoju intimu, međutim lijepa manekenka sa svog "Instagrama" nedavno je uklonila sve fotografije sa suprugom i time suptilno nagovijestila kraj, koji je iznenada stigao poslije 10 godina skladnog braka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.