x

BORBA

DOKAZAĆU ALEKSANDRINOJ MAMI KOLIKA JE MOJA LJUBAV! Car ubijeđen da će ga Slovenka prihvatiti: Sad me nije pozdravila!

Filip Car završio je svoje takmičenje u ''Zadruzi 6'' kao četvrtoplasirani. Nakon ispadanja, a prije nego što je njegova vjerenica Aleksandra Nikolić proglašena pobjednicom, iznio je svoje planove za njihovu zajedničku budućnost.

Na početku intervjua otkrio je kako je zadovoljan svojim plasmanom.

- Osjećam se dobro, ispaćeno fizički i psihički. Mislim da sam daleko dogurao. Ljudi misle da je Bilal više zaslužio, slažem se. Sebe dajem maksimalno, u svakoj sekundi živim život unutra kao napolju i najzadovoljniji bih bio kad bi Aleks pobijedila i dobila ono što zaslužuje. Ana je zaslužila pobjedu isto, ali mislim da je Aleks više zaslužila - rekao je Car prije Aleksandrinog trijumfa i dodao da je znao da njegova porodica podržava njegovu ljubav s Nikolićkom.


- Odlično se osjećam, znao sam po pozivu i pismima i čestitkama da oni to podržavaju i da nemaju ništa protiv, to mi je vjetar u leđima i olakšanje. Naravno da mi je drago da podržavaju i da nemaju ništa protiv. Vidio sam Slovenku sa strane da nije htjela da me pozdravi, vjerovatno mi zamjera neke stvari. Ja se nadam da ćemo Aleks i ja pokazati da je naša ljubav iskrena kroz našu ljubav i brak napolju. Ne bi mi ni bilo zanimljivo da me je odmah podržala i zagrlila. Imam potrebu da se više dokazujem kolika je moja ljubav prema njenoj kćerki. Mislim da će ona vremenom sve prihvatiti - poručio je Filip, pa nastavio:


- Aleksandra će vjerovatno u prvim momentima biti sa svojima, ja ću otići malo do Novog Sada, jer želim da vidim baku i ostatak rodbine. Poslije toga ćemo Aleks i ja zajedno za Crikvenicu, ako sve bude kako treba.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.