x

DOKAZAĆU DA JE SLOBA OTAC U EMISIJI "DNK": Pjevaču traže da se suoči s navodnom ljubavnicom! Sloba: Angažovao sam advokata, vidimo se na sudu!

Sloba Radanović dobio je ponudu od bivše ljubavnice Sandre da u emisiji "DNK" na Pinku utvrde da li je on otac četvoromjesečnog Dušana! Sandrina majka Dragana Ilić ima kćerkinu dozvolu da s unukom gostuje u popularnoj emisiji da bi dokazala da je mali Dušan sin popularnog pjevača.

- Istina mora da se zna! Idem do kraja, javnosti ću priložiti dokaze. Nemam problem da se pojavim u emisiji "DNK" da istjeramo pravdu. Moja Sandra se sa sinom početkom septembra iz inostranstva vraća u Beograd i tada ću unuka odvesti na televiziju da javno uradimo analize - priča Dragana u dahu i dodaje da priželjkuje susret s nesuđenim zetom:


- Ja nemam čega da se stidim ili bojim! Izboriću se za pravdu kćerke i unuka. Sandra ne želi da se eksponira i provlači po medijima. Nije ni meni drago što ovako mora, ali šta da se radi... Mi nemamo problem da se očinstvo utvrdi u emisiji "DNK", a nadam se da Sloba pristaje. Ako već tvrdi da je sve ovo budalaština, ne znam zašto bi mu bio problem da se zajedno pojavi sa sinom u emisiji i da im uzmu briseve na licu mjesta. Nema laži, nema prevare! 


Dragana tvrdi da je Sloba želio sina s njenom kćerkom, ali se iznenada predomislio.

- Sloba je htio bebu sa Sandrom, pričao joj da je zajednicu s Kijom sklopio iz interesa. Kad ga je Sandra pitala zašto ne želi sa svojom ženom da ima djecu, odgovorio joj je da ne planiraju porodicu. A čim je Sandra zatrudnila, ostavio ju je i ušao u "Zadrugu"! Ako smatra da lažemo, neka nas tuži, ja nemam problem sa tim. Šta će pričati kada stignu rezultati?! Da li će ponovo imati amneziju?! On očigledno pamti samo šta mu odgovora, u šta su se uvjerili i gledaoci tokom prve sezone "Zadruge" - kaže Ilićeva.


Tim povodom pozvali smo Slobu, koji smatra da je cijela ova priča otišla predaleko i da će pravdu potražiti na sudu.

- Ne pada mi na pamet da se pojavljujem u bilo kakvim emisijama i dodatno dajem na značaju tom cirkusu, jer je sve jedna velika budalaština! Ne želim da se valjam u tom blatu, jer nije istina da imam dijete! Ne želim više da se smaram tim stvarima. Imao sam sastanak sa svojim advokatom, koji će se od sada pozabaviti cijelom tom temom. Ja sam rekao šta sam imao. Ovo je i glupo i smiješno - rekao nam je Radanović.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.