x

dom kada je u srbiji

Đoković kupio luksuzno imanje Karića na Kosmaju: Pogledajte raj na zemlji od 4 miliona eura! (Foto)

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena navodno su kupili imanje na Kosmaju vrijedno četiri miliona eura!

Ovu vijest javio je portal "Republika" koji tvrdi da su Novak i Jelena imanje kupili od Jugoslava i Elene Karić koji su se dogovorili da ga zbog razvoda prodaju i podijele novac.

- Mislim da će Novak i Jelena ovdje živjeti sa djecom kada su u Srbiji. Razmišljaju i o tome da upravo ovdje otvore teniski centar, a nije isključeno ni centar za meditaciju - navodi "Republika" riječi svog izvora.


Svojevremeno bračni par, Jugoslav i Elena su 2014. godine kupili oko šest hektara zemlje iznad Sopota i tamo sagradili luksuzno zdanje.

Mediji su tada pisali da spomenuto zdanje ima više od 400 kvadrata, dok je Elena u međuvremenu na njemu uzgajala organsku hranu.


- Kosmaj je moj san koji sam za rekordnih 10 mjeseci sprovela u realnost. Hektar voća zasađen je 2016. godine po biodinamičkom kalendaru Marije Tun, u vrijeme odgovarajućeg položaja Mjeseca. U fazi smo pripreme plastenika za povrće koji će za početak snabdijevati naše domaćinstvo i kafeteriju.


- Nosimo se mišlju da se sasvim preselimo ovdje jer sve manje imamo šta da tražimo u gradu. Postoji neka magija koja treperi tom planinom, a koju osjećam, kroz koju se ispoljavam i koja u meni satreptava. Sve mi je tamo poznato i pripadajuće. Ovo je naša baza u kojoj se okupljamo sa prijateljima, družimo jedni sa drugima i prirodom, dobijamo ideje koje podstiču našu kreativnost - rekla je u januaru 2017. za "Stori" Elena Karaman Karić.

.

.

.

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.