x

nije mogao zaustaviti suze

Đoković otkrio zašto se rasplakao usred meča: Nikome nije bilo jasno šta se desilo, "Osjetio sam nešto što nikada nisam ovdje u New Yorku"

Novak Đoković objasnio je nakon finala zašto je u finišu trećeg seta zaplakao na terenu.

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da osvoji titulu na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, pošto je u finalu izgubio od drugog tenisera svijeta Rusa Danila Medvedeva posle tri seta, 4:6, 4:6, 4:6.

U samom finišu meča viđena je izuzetno emotivna scena na terenu. Pri rezultatu 2:0 u setovima i 5:4 u gemovima za Rusa, publika je gromoglasnim aplauzom podržala Novaka želeći da se meč nastavi. Cijeli stadion je ustao na noge i ovacijama dao podršku Novaku.


Đokovića su u tom momentu preplavile emocije, nije mogao da zaustavi suze.

"Osjetio sam nešto što nikada nisam ovdje u Njujorku. Publika je učinila da se osjećam veoma posebno. Ne znam, nisam ništa očekivao, ali količina podrške i energije, ljubavi koju sam dobio od publike je nešto što ću vječno pamtiti", rekao je Novak i potom dodao:


"To je razlog zašto sam pred kraj zaplakao. Emocije, energija je bila tako jaka. Kao osvajanje 21 grend slema. Iskreno, tako sam se osjećao. Veoma, veoma posebno. Dirnulo me je u srce. Na kraju, ipak nisam pobijedio. Sportista sam. Ovo su momenti koje pamtite. To su veze koje uspostavljate sa ljudima i koje će dugo trajati. Bilo je predivno".

.

.


(Novi.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.