x

Bolji od Raonića

Đoković se prošetao do polufinala Australian Opena

Srbijanski tenier Novak Đoković plasirao se u polufinale Australian Opena nakon što je danas pobijedio Miloša Raonića sa 3:0 u setovima.

Đoković je veoma dobro počeo današnji meč iako je Raonić pružio otpor u prvom setu. Teniseri su bili sigurni na svoje servise, ali kod rezultata 5:4 Novak je uspio da napravi break i povede sa 1:0 u setovima.

U drugom setu je Đoković imao nešto lakši posao. Srbijanski teniser je rano došao do breaka i poveo sa 3:1, te je prednost čuvao do kraja seta kojeg je Đoković dobio sa 6:3, te je poveo sa 2:0 u setovima.

Ipak, Raonić je uspio bolje zaigrati u trećem setu. Novak je pokušavao nekako da napravi break i riješi ovaj meč što prije, ali mu to nije išlo baš najbolje. Na kraju je Raonić vodio sa 5:4, te je Đoković servirao za ostanak u meču i uspio je poravnati na 5:5.

Novak je imao nekoliko šansi da uzme break i povede sa 6:5, ali se Raonić nekako izvukao, te je on bio taj koji je stigao do prednosti. No, Đoković je ekspresno poravnao na 6:6 i odveo treći set u tie-break.

Đoković je odlično počeo tie-break i brzo došao do 3:0. Raonić je smanjio na 3:1, ali potom Novak na svoj servis ide na 5:1. Đoković je sjajno igrao u nastavku i lagano došao do 7:1 i stavio tačku na treći set, ali i na meč.

Novak u polufinalu ide na Rogera Federera koji se namučio u prethodna dva meča jer ih je igrao u pet setova. 


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.